Dimanche Ureumline producten

De producten van Dimanche Ureumline zijn ontwikkeld op basis van de laatste cremetechnologie. De huidmilks van Ureumline bevatten nagenoeg geen vetten, herstellen het vochtgehalte in de huid, breken eelt actief af en dragen bij in aanmaak van nieuwe krachtige huidcellen.

Ureumline 10%, zeer droge huid, tube 100 ml. € 14,45

Ureumline huidmilk met 10% ureum is inzetbaar bij de dagelijkse verzorging van de onderbenen en de voetenhuid. Bij verbetering van de huid, kan worden overgestapt naar Ureumline 5%.

Ureumline 15%, klovenmilk, tube 100 ml. € 14,65

Ureumline klovenmilk met 15% ureum maakt eelt zacht en rul. Bij optredende verbetering kan worden overgestapt naar Ureumline 10%.

Ureumline H7 bij schimmelproblemen, tube 100 ml. € 14,85

Ureumline H7 huidmilk is ontwikkeld voor de verzorging van de zeer droge huid met schimmelproblemen. De werkzame bestanddelen als ureum en allantoine herstellen de droge huid zodat infecties van schimmels, gisten en bacteriën geen kans krijgen.

Ureumline Intensive Cure, contactgel 35 ml. € 8,35

Ureumline intensive Cure is een sneldrogende contactgel tegen de ontwikkeling van nagelschimmels. Ureumline Intensive Cure wordt dagelijks als contactgel op de nagelplaat van de geïnfecteerde nagel gebracht en licht ingewreven.

Ureumline Intensive Cure, contactgel 100 ml. € 14,85

Ureumline intensive Cure is een sneldrogende contactgel tegen de ontwikkeling van nagelschimmels. Ureumline Intensive Cure wordt dagelijks als contactgel op de nagelplaat van de geïnfecteerde nagel gebracht en licht ingewreven.

Ureumline Scrubgel X10, tube 100 ml. € 6,95

Ureumline scubgel X10 is afgestemd voor gebruik op de gevoelige huid. De unieke scrubkorrelvorm zorgt bij het inwrijven voor actieve verwijdering van dode huidcellen zonder hierbij de gezonde huidcellen te beschadigen.

Ureumline Deospray 100 ml. € 9,95

De deospray van Ureumline stopt actief de ontwikkling van bacterien die verantwoordelijk zijn voor de vervelende geur van zweetvoeten. De spray is geschikt voor sprayen op de voetenhuid, in sokken en in schoenen. Bij gelakte schoenen is het raadzaam om in de binnenkant van de schoen altijd een test te doen voor vrijuit te sprayen. Heeft een langdurende werking en ruikt fris naar menthol.