Pedicure behandeling

Pedi-An behandelt vakkundig en professioneel alle voorkomende voetproblemen, zoals likdoorns, overtollig eelt, kloven en ingroeiende nagel.

Tevens kunt u bij ons terecht voor schimmelnagels en kalknagels. Heeft u problemen met uw voeten? Neem dan eens contact met ons op. Dan kunnen we samen inventariseren hoe we de behandeling kunnen opstarten en voortzetten.

Een pedicure behandeling kunt u altijd uitbreiden met een scrub en/of lakken van de nagels. Een totale verzorging is een weldaad voor uw voeten.

Medisch pedicure

Laat je voeten verzorgen bij Pedicure salon Pedi-An
Anja Harbers-koldewey is erkend medisch pedicure. Dat betekent een brede kennis en vakbekwaamheid voor al je voetproblemen.

Diabetespatiënt en vergoeding

Ben je diabetespatiënt? Bij de huisarts/praktijkondersteuner of diabetesverpleegkundige krijg je een voetonderzoek, waarbij in 2016 naast de Simms-classificatie het zorgprofiel wordt bepaald. Dat geeft aan hoeveel risico je loopt op het krijgen van moeilijk te genezen wondjes aan je voeten. Het zorgprofiel bepaalt hoe hoog je vergoeding voor voetzorg is. Er kan voor het bepalen van het zorgprofiel een verwijzing naar de podotherapeut plaatsvinden. Meer weten? Anja Harbers-Koldewey vertelt je graag hoe het zit. Bel 06-39573010