• info@pedicurean.nl
  • 06 - 39 573 010
  • 06 - 39 573 010
 

Speciale technieken

Nagelreparatie LCN Gel nagel/ Acrylnagel

Bekijk hier de tarieven bij het aanbod van losse behandelingen op het gebied van nagelreparatie van LCN Gelnagels en Acrylnagels. Deze bedragen zijn als het tijdens de behandeling plaats vindt, anders komt er €10,00 bij voor de voorbereiding.

Ik maak een LCN Gel of acryl nagel als u nagel gescheurd is, een hoekje mist, een stoot nagel heeft, of als u een schimmelnagel heeft.

Nagelreparatie LCN Gelnagel
€ 25,00
Nagelreparatie LCN Gelnagel 2 nagels
€ 40,00
Kleine nagelreparatie Acryl
vanaf € 12,50
Nagelreparatie gel verwijderen
€ 10,00

Nagelregulatietechniek

Bekijk hier de tarieven bij het aanbod van nagelregulatietechniek behandelingen. Deze bedragen zijn als het tijdens de behandeling plaats vindt, anders komt er € 10,00 bij voor de voorbereiding. De prijzen van een nagelbeugel zijn inclusief nacontrole na ca. 1-2 weken. Ik zet nagelbeugels van kunststof en metaal. Dit wordt gedaan om een ingroeiende nagel te begeleiden.

Nagelbeugel
€25,00
Nagelbeugel herplaatsen
€7,50

Let op:

Betaling: deze zijn contant, na de behandeling. Pinnen is helaas niet mogelijk. Een tikkie of een directe overboeking per bank is wel mogelijk.

Boek nu een afspraak

Heeft u voetproblemen, zoals bijvoorbeeld eelt, likdoorns of een ingegroeide teennagel? Of zijn uw voeten simpelweg toe aan een ontspannende, verzorgende pedicure? Bij Pedi-An bent u bij het juiste adres voor zowel medische als verzorgende voetpedicures. Bekijk nu het aanbod aan behandelingen en boek een afspraak!

Boek nu een afspraak